Bestelinformatie

Tarieven Media

Voor mediabestellingen kunt u een e-mail sturen. Hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en aangeven wat uw wensen zijn. De tarieven zijn over het algemeen nader overeen te komen en flexibel te bespreken. Voor richtprijzen, kijk op fotografenfederatie.nl

Belangrijk: De meeste foto’s op deze website zijn alleen voor ‘Redactioneel Gebruik’ aangezien het vaak foto’s betreft van artiesten en/of andere mensen. Foto’s alleen voor redactioneel gebruik’ bevatten expliciet afgebeelde personen, merken en/of onder het auteursrecht vallende kunstwerken of (kantoor)gebouwen en mogen hierdoor niet voor commerciele doeleinden worden gebruikt. Deze foto’s mogen alleen worden gebruikt bij redactionele (nieuws)artikelen in bijvoorbeeld kranten, tijdschriften, tv-uitzendingen en websites.

Wilt u dit soort foto’s wel gebruiken voor commerciele doeleinden, dan is er toestemming nodig van de auteursrechthebbende(n). In overleg wordt afgesproken of de fotograaf deze toestemming voor u regelt of dat u dit zelf dient te regelen.

Tarieven Consument

Particulieren kunnen een fotoafdruk bestellen, deze afdruk is UITSLUITEND bestemd voor eigen gebruik!

Digitale foto’s worden afgedrukt op Fujicolor Digital Professional fotopapier dat speciaal ontworpen is voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit. Dit papier is er in verschillende chemische afwerkingen, wat garant staat voor een zeer lange houdbaarheid. U kunt kiezen tussen Glossy, Lustre en Pearl. Voor zwart-witafdrukken is er Ilford Express fotopapier, alleen verkrijgbaar in twee afmetingen; 13x19 en 20x30. Wilt u uw afdrukken op een ander formaat, dan zal er gekozen dienen te worden voor een afdruk op kleurpapier, waarbij het risico op kleurzweem aanwezig is.

Levering en levertijd

• U hebt uw bestelling binnen maximaal 1 week in huis en wordt bezorgd door TNT Post.

• Wanneer uw bestelling om de een of andere reden vertraging oploopt wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld.

Prijzen per afdruk

10 x 15 cm € 5,00
13 x 19 cm € 7,00
15 x 22 cm € 9,00
20 x 30 cm € 15,00
30 x 45 cm € 39,00
40 x 60 cm € 49,00
50 x 75 cm € 79,00

Andere formaten op aanvraag. Prijzen incl. BTW en verzendkosten.

Het is ook mogelijk foto’s te bestellen in diverse formaten op canvas opgespannen op een houten frame of op aluminium en plexiglas.

Foto’s zijn ook verkrijgbaar op digitale- en elektronische media zoals DVD, CD-ROM, etc. maar kunnen ook via WeTransfer.nl worden verstuurd. Hier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.